« Ik mag u weer ontvangen ! Graag spelregels van beroepsorganisatie lezen !»

Gepubliceerd op 24-02-2021

Beste  Cliënt


Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Covid-19 virus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.


·  Ik plan mijn afspraken zo, dat u/je niet hoeft te wachten.
·  U/je wordt verzocht het toilet niet of anders zo min mogelijk te gebruiken;
·  Kom zoveel mogelijk alleen. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;
·  Neem zo min mogelijk spullen mee en stop spullen die noodzakelijk zijn, weg in tas of jaszak;
·  Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen;
·  Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raak zo min mogelijk aan in de praktijk;
·  Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand; (eventueel met mondkapje)
·  Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek  contact tot een minimum beperkt;
·  Blijf thuis indien u/je of een van uw/jouw gezinsleden symptomen heeft/hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen, keelpijn, geur-en of smaakverlies, kortademigheid, onverklaarbare hoofdpijn, onverklaarbare moeheid, onverklaarbare diarree of buikklachten, tenzij u/je of het desbetreffende gezinslid een Covid-19 test met een negatieve uitkomst heeft gehad. U/Je wordt geacht uw/jouw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. 


Breng op uw/jouw afspraak alstublieft een groot badlaken mee voor over de behandelstoel en indien u/je dat wenst uw eigen mondkapje.

Graag tot binnenkort!

yes-1614173610.jpg